Subscribe to our newsletter here! Abonneer je hier op onze nieuwsbrief!

Disclaimer

Deze Website www.travipharma.com (de "Website") is eigendom van Travipharma BV (hierna te noemen "Travipharma"). Travipharma is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30056294.

 

Algemeen

Het volgende is van toepassing op de Website. Door de Website te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer.

 

Inhoud website

Travipharma behoudt zich het recht voor om de inhoud van de Website en deze disclaimer te allen tijde te wijzigen of te verwijderen, zonder enige verplichting om u hiervan op de hoogte te stellen.

Travipharma besteedt aandacht en zorg aan de inhoud van de Website. Het gebruik van (informatie op) de website is echter op eigen risico. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat de inhoud van de Website incompleet, verouderd en / of onjuist is. Daarom wordt de inhoud van de Website aan u verstrekt zonder enige vorm van garantie of aansprakelijkheid voor de juistheid ervan.

Alle prijzen die op de Website worden getoond zijn onderhevig aan kennelijke fouten die bijvoorbeeld worden veroorzaakt door onjuiste invoer of technische problemen. Travipharma is niet aansprakelijk voor de gevolgen van dergelijke fouten. Op basis van dergelijke fouten, zal er geen overeenkomst worden gesloten tussen u en Travipharma.

 

Aansprakelijkheid

Travipharma is niet aansprakelijk voor enige schade of andere schadelijke gevolgen door het gebruik van (informatie op) de Website. Het is op eigen risico als u actie onderneemt op basis van (de informatie op) onze website. Er zal geen overeenkomst tussen u en Travipharma worden gesloten op basis van duidelijke fouten en / of onvolledige of verouderde informatie.

Travipharma is niet aansprakelijk als de Website niet toegankelijk of beschikbaar is als gevolg van een storing en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor storingen in netwerken van derden, door middel waarvan de toegang tot de Website wordt verkregen. Bovendien is Travipharma niet aansprakelijk voor de inhoud van de website die door derden wordt verstrekt.

De website bevat hyperlinks naar websites van derden. Travipharma aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot (de inhoud van) deze websites en / of diensten van derden.

Gebruikers kunnen zelf content plaatsen op de website. Ondanks het feit dat Travipharma alles doet wat mogelijk is om misbruik te voorkomen, is Travipharma niet aansprakelijk voor informatie die gebruikers op de website plaatsen. Travipharma beoordeelt de inhoud die gebruikers van de website op de website plaatsen niet. Travipharma kan dergelijke inhoud echter aanpassen. In het geval er klachten zijn, kan Travipharma deze inhoud onderzoeken en zo nodig actie ondernemen.

 

Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de Website blijven bij Travipharma. Zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Travipharma is het niet toegestaan ​​om op enige manier informatie (of delen van) de Website, informatie op de Website of ander materiaal dat op de Website wordt weergegeven openbaar te maken, te vermenigvuldigen, te bewaren of te koop aan te bieden.

 

Contact

Mocht u nog vragen en / of opmerkingen hebben met betrekking tot deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met Travipharma via [email protected].

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »

Free shipping in Europe

For orders above € 100,-

Natural products

The best for your pigeons

Customer satisfaction

Over 10.000 customers

 

 

wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt.

Nicht auf Lager

Die gewünschte Anzahl für "" ist momentan nicht verfügbar